Zo hou je je parkeerplaats vrij

Ben je de eigenaar van een bedrijf in een drukke stad of op een druk industrieterrein dan ken je het probleem waarschijnlijk wel: je komt ‘s ochtends aangereden om te lekker aan de dag te beginnen , je wil je auto parkeren op je eigen parkeerplaats maar tot je grote verbazing zie je gewoon een andere auto op jouw parkeerplek. Dit is natuurlijk super irritant en er moet dan ook wat aan gedaan worden. In dit artikel helpen we je hierbij door enkele tips te geven. Zo hebben we het over een parkeerverbod en parkeerbeugels.

Enkele tips

Het eerste wat je moet doen als mensen op jouw parkeerplek gaan parkeren is natuurlijk een duidelijk bord ophangen met gereserveerd voor persoon ‘x’.  Op deze manier maak je natuurlijk in ieder geval aan iedereen duidelijk dat de parkeerplek alleen voor jou bestemd is en niet voor andere gasten. Er zijn ook andere producten die je hiervoor kunt gebruiken, een verzameling van deze producten zie je bij Visser Assen.

Werkt dit echter nog steeds niet dan kun je overgaan tot het aanvragen van een parkeerverbod. Dit is wel een moeilijk process, omdat de meeste gemeente niet echt staan te wachten op meer verboden en dan ook niet erg snel zullen handelen. Maar heb je een parkeerverbod dan kun je wel meer actie ondernemen. Ambtenaren kunnen dan namelijk ongewenste gasten bekeuren. 

Parkeerbeugels

Toch zien we dat parkeerverboden niet altijd genoeg zijn. Sommige mensen zijn nu eenmaal niet zo onder de indruk van verboden en gaan gewoon hun eigen gang. Je laatste optie is dan ook om parkeerbeugels of parkeerpalen te plaatsen. Deze dingen zijn natuurlijk een echte sta in de weg en voorkomen dan ook dat mensen op jouw parkeerplek gaan parkeren. 

Hopelijk hebben we je een beetje op weg kunnen helpen met deze tips. Zoals je ziet zijn er in ieder geval genoeg opties. Welke optie je ook kiest, je moet wel een beetje geduld hebben, want alle opties kosten wat administratieve moeite. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *