Waarom zijn fietsendragers momenteel zo populair

uebler f24 fietsendrager

Lees hier over het feit waarom fietsendragers voor aan de auto populair zijn, en waarom de Uebler F24 fietsendrager een goede keus is om aan te schaffen. Na het lezen van dit artikel heb jij alle keuze, en de keus maken om te gaan fietsen is altijd goed.

uebler f24 fietsendrager

De moderne fiets biedt meer mogelijkheden

Uebler zelf is duidelijk over het model F24. Met een gewicht van slechts 12 kilo en opvouwbaar tot 61 X 20 X 60 centimeter is het de kleinste en lichtste in z’n soort. Met alle gemak kunnen daar twee fietsen met trapondersteuning op, en daardoor is het samen te vatten in een product van meer heb je niet nodig. Dat de fietsendrager op zichzelf populair is, is een logisch gevolg van de doorontwikkeling van de fiets. Zonder versnellingen waren heuvels niet te doen, en ook harde wind was een spelbreker. De fietsen van nu hebben verzetten waar je de steilste bergen mee op kan fietsen en dankzij de trapondersteuning is tegenwind geen probleem meer. Dit vergroot het gebied. Vroeger moest je vanwege de wind maar niet bij de kust gaan fietsen, en de heuvels bij Limburg kon je beter links laten liggen. Met de fietsen van nu zijn er geen enkele belemmeringen meer. Kortom vandaag reis je af naar de zeedijken of zelfs de duinen, morgen naar de Ardennen, en overmorgen maak je een toertocht rond je woonplaats.

Fietsen behoort tot de gezondste bewegingen

In het intro staat fietsen al omschreven als altijd goed. De reden is dat het voor jong en oud is. Jongeren die naar de middelbare school fietsen kampen minder met overgewicht, en fietsen is populair onder senioren. Als er ongevallen gebeuren dan is dat meestal bij het op- en afstappen, kiezen voor een damesmodel frame is vaak de oplossing. Met een Uebler F24 fietsendrager is het gebied waar je kan fietsen fors te vergroten, en ben je niet aangewezen op die enkele routes rond de woonplaats. Terwijl je een gezonde beweging maakt geniet je van het mooie landschap dat iedere keer anders is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *