Voordelig naar je bestemming

taxi

Of je nu vervoer nodig hebt naar vlieghaven Schiphol, of je wilt op een feest een drankje drinken waardoor je niet meer kunt rijden. Met Taxi Utrecht wordt je altijd op een professionele wijze naar je bestemming gebracht, de chauffeurs die al jaren ervaring hebben geven je een fijne en vooral veilige rit. Met hoeveel personen je bent maakt niet uit, want het bedrijf vervoerd zowel een persoon als een groep personen. Heb je een klant die met luxe vervoer opgehaald moet worden vanaf Schiphol dan behoort dit ook tot de mogelijkheden, welke dienst je ook kiest je betaald altijd de voordeligste prijs.

Taxi Utrecht

Leg je gasten in de watten

Is er iemand in je omgeving die in stijl vervoerd moet worden omdat ze bijvoorbeeld 25 jaar getrouwd zijn, ook dan zit je bij Taxi Utrecht goed. In stijl met een prachtige auto die je zelf kunt kiezen worden de gasten naar de locatie gebracht, natuurlijk is de chauffeur helemaal in stijl gekleed en zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Alles staat even in het teken van je gasten, we weten zeker dat je gasten zich voelen als sterren op de rode loper. Bij VIP vervoerd wordt er wel een minimaal uurtarief berekend van drie uren. 

Jarenlange ervaring

Al jaren brengt Taxi Utrecht zijn klanten al naar hun eindbestemming toe, zowel particulieren als op zakelijk gebied. Heel veel mensen maken geregeld gebruik van de taxidienst, dit is niet gek want er zijn veel redenen te bedenken om met de taxi te reizen. De taxi ziet er altijd van binnen en buiten perfect uit, mooie bekleding en de auto’s zijn vrij nieuw en voorzien van de nieuwste snufjes. Natuurlijk weet de chauffeur goed de weg zodat je door de kortste weg te rijden op je eindbestemming bent, voor langere afstanden zoals naar een luchthaven worden vaste tarieven berekent. Hierdoor weet je altijd vooraf waar je aan toe bent met de taxi.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *