Voordelig en milieuvriendelijk

e bezorgscooter kopen

Als bedrijf kijk je natuurlijk ook naar de financiële kant van het plaatje, is het wel voordelig een e bezorgscooter kopen. Wanneer je alleen al kijkt naar het onderhoud is een elektrisch model veel voordeliger als een scooter op benzine, ander bijkomend voordeel is dat je nooit meer hoeft te tanken. De batterij opladen is voordeliger dan de scooter vol te tanken bij het benzinestation, ook in aanschaf zijn de meeste modellen voordeliger dan de variant op benzine. Eigenlijk heel veel redenen om te kiezen voor een elektrisch model, in plaats dan een vervuilend model.

Ook het uiterlijk telt mee

Natuurlijk moet je bij een e bezorgscooter kopen als werkgever naar de financiën kijken, aan de andere kant wil je ook dat je bedrijf op een moderne en vlotte manier reclame maakt met de bezorging. Met deze leuke en sportieve scooter maak je zeker goede reclame, op de bezorgbox kun je namelijk ook het logo aan laten brengen. Of misschien wil je wel de scooter in de kleuren van je bedrijf, op deze manier wordt je direct herkend. Al met al zijn er voldoende mogelijkheden met een scooter van e-riding.nl, op alle fronten ben je financieel voordeliger uit.

e bezorgscooter kopen

Fluitend door de stad met de scooter

Wat is er voor een bezorger fijner dan geruisloos door de stad te rijden, omdat je een reserve accu onder de voetenplank op kunt bergen sta je niet snel stil. In het voordeligste geval kun je wel tot 120 km met de accu’s rijden, daarna even opladen aan een stopcontact en je kunt er weer lekker mee toeren. Gebruik je de ruimte niet voor een accu, dan kun je er andere spulletjes in meenemen. Bij aankoop kun je ook een telefoonhouder kiezen voor op het stuur, perfect voor de bezorger om daar zijn telefoon in te doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *