Pasvorm van een helm

schubert c4 pro

Het is niet verwonderlijk dat de pasvorm van een helm een van de belangrijkste punten is, zit de helm comfortabel dan kun je ook je volle aandacht bij het verkeer houden. Uniek aan de schubert c4 pro is de buitenschaal die vervaardigt is van glasvezelmatrix, het gewicht van de helm is zeer laag en zorgt voor veel comfort tijdens het dragen. De lage luchtweerstand en het lage gewicht van de helm zorgt voor een uitstekend comfort tijdens korte en lange ritten op de motor.

schubert c4 pro

Perfecte aanpassingen aan de helm

Bij de schubert c4 pro is er gekeken wat er verbeterd kon worden, zo heeft de ventilatie bij de kin een geheel nieuwe techniek om te ventileren. Ook de stof van de binnenschaal is uitgevoerd met een ander materiaal dan zijn voorganger, het voelt aan als fluweel en geeft veel comfort. Waar bij het vorige model de microfoon aan de bovenkant zat, is het bij de c4 pro verplaatst naar het wang kussen Hierdoor heb je minder geruis en geeft dit een betere geluidskwaliteit.

Vizier wat beslaat

Bij de vorige uitvoering van de c4 was het een probleem voor de rijders dat de kans aanwezig was dat het vizier besloeg. Dit heeft men bij de schubert c4 pro weten te voorkomen door gebruik te maken van een zogenaamd pinlock, hierdoor beslaat het vizier niet meer tijdens het rijden. De helm is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zo is de c4 niet voorbereid om communicatiemiddelen. De Carbon uitvoering heeft een buitenschaal van Carbon.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *