Oprijwagen huren in Arnhem

Wanneer u een oprijwagen wilt huren om een auto of motorvoertuig te kunnen vervoeren, dan bent u bij JM Autoverhuur aan het juiste adres. Voor €145, per dag en 100 kilometers vrij rijden, kunt u op een veilige manier een voertuig vervoeren. Onze oprijwagen kan bestuurd worden met een B-rijbewijs en heeft een laadvermogen tot 1700 kg. Wanneer u tijdelijk zo veel gewicht moet vervoeren, is een oprijwagen huren bij ons in Arnhem een geschikte en voordelige oplossing. De oprijwagen bij JM Autoverhuur is online of telefonisch te reserveren. In ons assortiment hebben wij diverse voertuigen te huur. Alle voertuigen in ons wagenpark, worden altijd schoon en in goede staat opgeleverd. Zo weet u zeker dat u met een veilig gevoel de weg op kunt. Heeft u te maken met lichter gewicht? Dan is het huren van een bakwagen of busje wellicht een geschikte oplossing. Ook dit kan bij JM Autoverhuur. Lees hieronder welke mogelijkheden wij u bieden met betrekking tot het huren van een oprijwagen.

Autotransporter huren in Arnhem

Mocht u een auto willen vervoeren (bijvoorbeeld onder de 1000 kg), dan kunt u bij ons terecht om een autotransporter te huren. Dit is geschikt wanneer u zelf geen geschikte trekauto heeft om iets te vervoeren. Dit is een voordelige methode van autotransport waar met een B rijbewijs in gereden mag worden. 

Neem eens een kijkje op de website voor alle overige voertuigen die wij te huur aanbieden. Zoals, een personenauto of bus, verhuiswagen en bedrijfswagen deze zijn te huur voor een desgewenste periode.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over een van onze diensten? Aarzel dan niet en neem snel contact met ons op. 

Direct reserveren

Vehicle
€155,- per dag (100 km vrij)
MerkIveco
TypeDaily 40 C 15
LaadklepNee
Laadvermogen1300 kg
Inhoud1 x auto
Personen3
Per dagdeel*€ 95,- (50km vrij)
Per weekend€ 285,- (250 km vrij)
Per week€ 1000,- (700km vrij)
Meerprijs KM€ 0,21 euro
Doe hier uw aanvraag
Inleverdatum
Ophaaldatum
Inleverdatum