Op vakantie met de motor? Bezoek deze plekken!

noorwegen motorvakantie

Wil je met de motor op vakantie? Een goede keus! Op de motor ervaar je de ultieme vrijheid. Het gaat hierbij niet eens zozeer om de bestemming. Motor rijden is al een feest op zich. Toch kunnen we ons voorstellen dat je jouw reis wil verrijken. Daarom hebben we in deze blog de mooiste bestemmingen neergezet voor een motorvakantie. 

Check dit voordat je op vakantie gaat met de motor

Voordat je op vakantie gaat met de motor, is het uiteraard belangrijk om ervoor te zorgen dat je motor technisch helemaal op orde is. Daarom raden we je aan je motor te laten controleren bij de garage. Blijkt je motor niet geschikt om mee op vakantie te gaan? Dan is het misschien tijd om naar een nieuwe motor uit te kijken. Ga voor een Yamaha motor. Ben je liever niet teveel geld kwijt aan een motor? Kies dan voor een motoroccasion

Naast een goede motor, is het van belang dat je over de juiste motorkleding beschikt. Een ongeluk zit in een klein hoekje, dus we raden je aan om altijd gepaste motorkleding te dragen. Ga bijvoorbeeld voor een Revit motorpak.

Mooie bestemmingen

Goed, tijd om het te hebben over 2 prachtige bestemmingen. 

Grossglockner Hochalpenstrasse – Oostenrijk

Ga met de motor naar Oostenrijk! Hier maak je een rit van 48 kilometer met 36 spectaculaire haarspeldbochten. Op 2,5 kilometer hoog heb je een prachtig uitzicht. Tijd voor een foto! Let op: deze route is niet heel het jaar toegankelijk. Enkel in de zomer kun je hier naartoe. 

De Trollstigen route – Noorwegen

Doorkruis het prachtige Noorwegen op de motor. De Trollstigen route is 20 kilometer lang. Je komt hier 11 haarspeldbochten tegen. Onderweg heb je prachtig uitzicht. Waaronder watervallen, bergen, rotsen en fjorden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *