Lekker de wind door je haren

Spyder Wheelz

Ben je er ook klaar mee dat je altijd in de stad vaststaat met de auto? Met het gebruik van een Spyder Wheelz ben je voor eens en altijd van dit probleem af, je kunt heerlijk zonder helm door de stad en het platteland rijden en de wind door je haren voelen. Geen lang wachten meer in het verkeer maar lekker doorrijden met deze geweldige e chopper, en wie denkt dat deze niet leuk kan zijn heeft het mis. Jij bepaald in welke kleur je de chopper wilt hebben, maak deze zo stoer als je wenst.

Voordelen van een e chopper

Het rijden op een Spyder Wheelz chopper heeft wel een aantal voordelen, de elektrische chopper is snel opgeladen zodat je er zo mee de weg op kunt gaan. Veel geluid maakt deze ook niet, in sommige natuurgebieden mag je ook rijden met de chopper. Met de afstand van 80 km die je ermee kunt rijden hoef je niet bang te zijn dat je snel met een lege accu staat, rijd lekker de hele dag van hot naar her en ervaar hoe eenvoudig en ideaal een chopper is in het verkeer.

Spyder Wheelz

Stoere brede banden

Wanneer je op de Spyder Wheelz aan het rijden bent dan val je op, niet alleen door de leuke kleuren maar ook de brede banden die de chopper heeft. Perfect voor de wegligging, ook wanneer het wegdek nat is heb je nog goede grip om te rijden. Zelfs je smartphone kun je meenemen door de houder die aan het stuur is bevestigd, ook het opladen van je telefoon is mogelijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *