Met fleet management software kun je winst behalen

Het is als werkgever heel vervelend als je niet precies weet waar je medewerkers zich bevinden. Dat geldt natuurlijk niet voor alle werkgevers, maar als jij bijvoorbeeld een installatiebedrijf hebt en je wordt gebeld door een klant die kampt met een storing, dan is het een heel gedoe om er achter te komen welke storingsmonteur het dichtst in de buurt is. Je moet iedere monteur bellen en dan moet je net het geluk hebben dat er iemand in de buurt is. Door gebruik te maken van fleet management software kun je gemakkelijk zien welke monteur er in de buurt is en dus is het beter in te schatten hoe lang jouw klant nog moet wachten op een oplossing.

Met fleet management software heb je meer controle

Want met fleet management software kun je meer dan alleen zien waar jouw medewerkers zich bevinden. Je kunt ook zien hoe het brandstofverbruik is bij de diverse auto's die je hebt rijden. Rijdt een van je medewerkers systematisch te hard? Ook daar kun je dankzij fleet management software op inspringen. En wat denk je van het voorkomen van gevaarlijke situaties door te hard rijden? Het zal waarschijnlijk even wennen zijn voor je medewerkers, maar ook zij zullen de voordelen merken. Zo hoeven ze minder vaak te tanken als ze zich goed aan de snelheid houden.

Ook automatische rittenregistratie is inbegrepen

Voor de Belastingdienst kan het belangrijk zijn om een rittenregistratie te overleggen. Met fleet management software kun je deze automatiseren. Dat scheelt veel gedoe en je medewerkers kunnen niet meer vergeten hun ritten te noteren. Ook een digitale tachograaf kan een uitkomst bieden. Als je, bijvoorbeeld, een transportbedrijf hebt, dan heb je te maken met allerlei wetten en regelgeving op het gebied van ritduur en rustpauzes. Door een digitale tachograaf in te zetten kun je precies aantonen dat je medewerkers zich goed houden aan de rij- en rusttijden.

Wil je meer informatie?

Dan kun je online een demo aanvragen. Tijdens deze demo wordt alles uitgelegd en kom je er precies achter waarom fleet management software ook iets is voor jouw bedrijf. Ben je al overtuigd? Dan kan je op de website de prijzen en de verschillende abonnementen vinden. Je kunt dan precies aangeven welke onderdelen van deze software handig zijn voor jouw bedrijf en welke minder van toepassing zijn. Zo betaal je alleen voor de software die jij gebruikt. Je zult zien dat er veel winst te behalen valt als je je wagenpark goed onder controle hebt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *