Hoe u uw supply chain-uitdagingen kunt oplossen

De toenemende complexiteit van internationale toeleveringsketens betekent dat toeleveringsketenmanagers een combinatie van tools, technieken en benaderingen moeten gebruiken om dagelijkse en langetermijnuitdagingen het hoofd te bieden. We hebben enkele van de belangrijkste drukken en eisen op de toeleveringsketen onderzocht en in deze post presenteren we enkele manieren om u te helpen uw toeleveringsketen effectiever te beheren.

Beheer en verlaag de kosten in de toeleveringsketen

Stijgende brandstof-, grondstof- en arbeidskosten kunnen de kosten voor organisaties in de hele toeleveringsketen opdrijven, die uiteindelijk worden doorberekend aan het eindbedrijf. Supply chain managers moeten de kostenuitdagingen begrijpen en beheersen.

Inzicht in kosten door nauwkeurige budgetcontrole en rapportage

Een goede kostenbeheersing via bijvoorbeeld Broekman Logistics is afhankelijk van transparantie. Alle organisaties in de toeleveringsketen moeten op een gemeenschappelijke en gecentraliseerde manier over hun kosten en overhead rapporteren om een ​​nauwkeurige kostentracering en rapportage mogelijk te maken. Deze rapportage kan worden gekoppeld aan financiële maatstaven en biedt vroegtijdig zicht op kostenlekkage en andere financiële problemen.

Robuuste kostenbeheersing ingebouwd in contracten en Service Level Agreements

Toeleveringsketens werken het beste als alles duidelijk is gedefinieerd. Zorg ervoor dat alle contractdocumenten, werkverklaringen en service level agreements (SLA’s) specifiek de kosten en kostenbeheersing vermelden. Bouw een kostenbeoordelingsproces op voor inkoop, productie, logistiek en andere activiteiten met de juiste verantwoording, zowel binnen externe organisaties als binnen het supply chain-team.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *