Fly and drive

Denk jij bij de woorden fly and drive ook meteen terug aan een van je fijnste vakanties? Je hebt het land gekozen waar je graag naartoe wilde. Vervolgens hoefde je alleen nog maar je koffer in te pakken en het vliegtuig in te stappen. Eenmaal aangekomen op locatie wilde je van alles zien in de relatief korte tijd die je beschikbaar had. Maar het nadeel van een georganiseerde reis is dat ze nooit langs alle bezienswaardigheden gaan die jij op je lijstje hebt staan. En daar waar ze wel langs gaan blijven ze vaak maar erg kort en heb je niet de gelegenheid om rustig alles te bekijken of te ervaren. Daarom koos je voor de fly and drive. Aangekomen op het vliegtuig stap jij in je huur auto en ben je eigen baas over waar je gaat en staat.

In eigen land

Wist je dat je een soortgelijk idee ook in eigen land kunt doen? Oké, als je in Nederland blijft, dan valt het fly gedeelte wel af. Het is helemaal niet nodig om binnen Nederland een vliegtuig te gebruiken om van punt A naar punt B te komen. Dat zou over de top zijn. Misschien meer train and drive dan? Stap eens gewoon in de trein. Bijvoorbeeld naar Amsterdam. Want ook daar is veel te zien en te doen. Daar sta je vaak niet bij stil als je er al in de buurt woont. Maar neem toch eens de tijd om Amsterdam en de omgeving te gaan ontdekken. Bij autoverhuur Amsterdam regel je dan eenvoudig het drive gedeelte van deze thuisreis.

Grotere groep

Hoe leuk is het om zoiets origineels te gaan doen met een grotere groep mensen? Om echt de ervaring te kunnen delen? Maar ja, om nou met drie of vier auto’s achter elkaar aan door Amsterdam te gaan rijden, dat is ook weer zoiets. Maar je kunt ook een busje huren Amsterdam. Daar past weer meer in dan in een gewone personen auto. Kun je ook nog eens voldoende eten en drinken meenemen voor onderweg. Scheelt je een hoop geld, want met een grote groep gaan lunchen of uit eten gaan, dat loopt al snel in de papieren. En natuurlijk kun je het idee van train and drive ook voor allerlei andere plekken in Nederland toepassen. Ga bijvoorbeeld eens naar Rotterdam, richting het strand bij Scheveningen of in de rustige en natuurlijke omgeving van Groningen of Friesland. Nederland heeft je nog zoveel moois te bieden. Ga toch eens op avontuur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *