Een rolstoelbus van Freedom Auto Aanpassingen

freedomautoaanpassingen

Ga je een rolstoelbus kopen of wil je jouw bestaande bus laten aanpassen om hem zo rolstoel-proof te maken? Bij Freedom Auto Aanpassingen kun je terecht voor alle aanpassingen op het gebied van rolstoelauto’s, bussen en taxi’s. Hier kun je een oprijplaat in de bus laten installeren of een nieuwe lift laten plaatsen. Maar ook als je een bodemverlaging wilt laten uitvoeren ben je hier aan het goede adres. Een autoaanpassing hoeft niet altijd onbetaalbaar te zijn en dat bewijst Freedom Auto Aanpassingen. Ontdek je mogelijkheden en vraag vrijblijvend advies aan!

Voor professioneel advies kun je altijd bij Freedom Auto Aanpassingen terecht. Of je nu een vraag hebt over je aangepaste bus, benieuwd bent naar de mogelijkheden of eens een proefrit wilt maken: alles is mogelijk. Iedere situatie is uniek en dat betekent dat ook iedere situatie een eigen specifieke aanpak vraagt. Met behulp van de adviseurs vind je een goede bus die bij jouw past en aan jouw vraag voldoet. Daarnaast kun je hier ook allerlei kleine individuele aanpassingen laten doorvoeren, zoals het plaatsen van een vlakke bodem, opklapbare pedalen of een handbedrijfsrem.

freedomautoaanpassingen

Aangepaste auto’s, bussen en taxi’s

Freedom Auto Aanpassingen heeft alle oplossingen op het gebied van aangepaste auto’s, bussen en taxi’s maar ook zelfstandig rijden. Of je nu een rolstoelauto of bus wilt rijden als rolstoelgebruiker; er zijn tal van oplossingen waar je een beroep op kunt doen. Daarnaast kies je uit verschillende automerken en modellen. Er is voor iedere situatie een goede aangepaste rolstoelbus te vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *