Droomauto’s van menig man (en vrouw)!

De auto, voor de een een noodzakelijk vervoermiddel en voor de ander een ware hobby. Aan een auto kun je heel wat geld besteden. In deze blog gaan we in op een aantal droomauto’s. Auto’s die er prachtig uitzien, maar die ook heel wat geld kosten. Wat geef jij maximaal uit aan een auto? En houd jij je ook bezig met autotuning? We zijn benieuwd! Laat je even een reactie achter onderaan deze blog? 

Range Rover 

De Range Rover is een auto (SUV) die echt indruk maakt. De auto is zo groot, hier kun je niet omheen! Doordat het een SUV betreft is het ook een erg comfortabele auto. Populair bij artiesten en mensen uit het zakenleven. Aan een Range Rover hangt ook een indrukwekkend prijskaartje. In 2021 leg je ruim €160.000 euro voor deze auto neer. Maar goed, daar krijg je dan ook heel wat moois voor terug. 

Audi RS6

Op zoek naar een sportieve auto waar je met heel het gezin in kunt? Dan is de Audi RS6 een goede keuze! Deze sportieve auto beschikt over ruim 800 PK onder de motorkap en brult als een enthousiaste leeuw. Om deze auto te kunnen kopen heb je een flinke bankrekening nodig. De Audi RS6 (ABT uitgevoerd) kost je namelijk ruim €300.000! 


Wil je jouw Audi nog dikker maken? Dan is het tijd om een set nieuwe velgen te shoppen. Ga bijvoorbeeld voor Veemann velgen of kies voor Concaver velgen. Heb je nog geen idee welk merk velgen onder jouw Audi RS6 past? Ga dan even langs bij SLM Velgen in Kampen. Hier kunnen ze je alles vertellen en laten ze jou de mooiste velgen voor onder jouw Audi RS6!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *