Dolly’s Elektrische Bakfiets

Dolly Elektrische bakfiets

Met de opkomst van elektrische fietsen en bakfietsen is er inmiddels ook ruimte gemaakt voor de elektrische bakfietsen. De Dolly Elektrische bakfiets zijn volledig uitgerust en verkrijgbaar in hippe kleurige designs. Kies voor azure blauw of standaard zwart. Bij Dolly is er genoeg keus voor iedereen. Stel zelf jouw elektrische bakfiets samen, kies een frame en bakfiets naar keuze en maak je fiets helemaal van jou. Kies zelf voor een accucapaciteit van 600Wh of 750Wh en bepaal zelf hoe lang jouw accu meegaat.

Dolly Elektrische bakfiets

Test 1-op-1 Dolly’s Elektrische Bakfiets

Om er zeker van te zijn dat de Dolly Elektrische bakfiets bij jou past, is het mogelijk om een proefrit te plannen. Wij komen dan helemaal bij jou thuis langs met een bakfiets en bieden de mogelijkheid om vrijblijvend gebruik te maken van een 1-op-1 proefrit. Door onze strikte hygiëne en veiligheidsvoorschriften ben jij verzekerd van een veilige proefrit en verkleinen we de kans op eventuele besmettingen.

Voor wie dacht dat de service aan huis na de testrit ophoudt heeft Dolly nog een leuke service. Stel zelf je elektrische bakfiets samen en kies één van de 55 kleurcombinaties. Binnen enkele weken leveren wij jouw elektrische bakfiets bij jou voor de deur. Hier houdt de service zeker niet op. Mocht er iets mis zijn met de fiets, of er onderhoud nodig zijn, dan komen wij zelf langs om dat op de lossen. Hierdoor hoef jij niet meer naar de fietswinkel en in sommige gevallen kan het probleem ter plekken door onze monteurs opgelost worden. Zo behouden wij onze topservice zelfs naar aankoop van je elektrische bakfiets.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *