Containers die multifunctioneel zijn

opslagcontainers

Wanneer je denkt aan containers dan komt er als eerste in je op de haven waar duizendenden containers staan, maar ook om materialen op te slaan worden opslagcontainers vaak gebruikt. Met de containers heb je veel meer mogelijkheden, door ze om te bouwen kun je er zelfs een kantoor van maken of een kantine ruimte. Bij gebrvermeertransport.nl worden de containers omgebouwd, inclusief alle benodigde dingen als ramen, deuren, verlichting en zelfs verwarming. Door een aantal containers te schakelen creëer je een mooie lichte comfortabele ruimte. 

Maak je eigen werkplaats

De opslagcontainers kun je zowel huren als kopen, maak je er veel gebruik van overweeg dan om een container te kopen. Ook wanneer je een magazijn nodig hebt op locatie, kan een container goed dienst doen. Door stellingen te laten bouwen, kun je netjes gesorteerd materialen en producten in de container op slaan. Is het bouwwerk afgerond, hoef je alleen de container op te laden en te vervoeren, want een container is ook eenvoudig te vervoeren. Je hebt altijd alles direct bij de werkplek. 

opslagcontainers

Verschillende formaten containers

Het is natuurlijk ook mogelijk om de opslagcontainers te huren of te kopen, hierbij heb je de keus uit verschillende formaten. Containers zijn te verkrijgen in de formaten 10 tot en met 40 voet, vaak worden de grote exemplaren gebruikt om producten te versturen over zee. Heb je zelf geen mogelijkheid om een container te verplaatsen of te vervoeren, dan ben je bij gebrvermeertransport.nl ook aan het goede adres. Zij zijn niet alleen gespecialiseerd in het vervoer van containers, maar in alle objecten en machines. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *