Auto rijden, we blijven het doen!

Ondanks de coronacrisis en het vele thuis werken en zijn, rijden we ons toch nog best suf in deze tijd. We rijden om ergens te gaan wandelen of om er gewoon even tussenuit te zijn. Maar dat betekend ook dat onze auto kilometers blijft maken. Wat aan de ene kant goed is natuurlijk, want het is zonde wanneer je een auto hebt en je laat hem meer van de tijd stil staan. Want het is een machine dat in beweging moet blijven. En dat doe je natuurlijk, ja, door een ritje te maken. 

 

Zakelijk rijden

Soms moet je voor je werk ontzettend veel op de weg zijn. Je rijdt van hot naar her en van de ene klant naar de andere klant. En dan zit je zakelijk ontzettend veel op de weg. En of je nu kilometervergoeding krijgt of zakelijk leasen. Het zijn en blijven kilometers voor de zaak uiteraard. Maar vaak zie je wel dat als mensen een auto van de zaak krijgen ze een auto leasen want dat is natuurlijk ook makkelijk. Want stel iemand gaat weg, dan kan diegene de auto alsnog over kopen of inleveren. Het heeft allemaal natuurlijk zo zijn voor- en nadelen maar daar wordt altijd over nagedacht. Of je nu de kilometers vergoed krijgt, of een auto van de zaak krijgt, je tekent ervoor en je hebt er natuurlijk ook over nagedacht. 

 

De kilometers prive maken

Wanneer je nu 5 dagen in de week werkt, en dan vooral thuis zit. Maak je natuurlijk niet heel veel kilometers. Want in de weekenden kunnen we nergens heen want alles is dicht. Wel kunnen we ergens een wandeling maken, maar ja, het is ook te begrijpen wanneer je probeert alles zo dicht bij huis te houden. Dan is het altijd makkelijker om of lopend te gaan of de fiets te pakken. Het is dan ook nog eens dat je ook nog lekker in beweging komt. Ook dat is natuurlijk erg lekker. 

 

En we moeten er de komende tijd het beste van maken met waar we heen kunnen. Natuurlijk hopen we wel dat we zo snel mogelijk weer ergens heen kunnen en kunnen genieten van bijvoorbeeld een drankje op het terras of een avond naar de sportschool te gaan zodat we ons even in het zweet kunnen werken. Maar voorlopig is het hopen daarop en ons best doen allemaal om zoveel mogelijk de goede kant op te gaan en afwachten wat er komen gaat en wat we mogen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *